ШЕСНАЕСЕТ ПЕСНИ

КАМРАН МИР ХАЗАР 1. Со Хаику Труп: Понекогаш тие сакаат да стават синџири на твоите раце и нозе! Ако е потребно стани риба, Ако е потребно слон спасен од изумирање! 2. Со Хаику Труп: Вриејќи слободата како чај таа нуди чаша. 3. Со Хаику Труп: Тој го следеше патот на ДНК од хапло-групата Ј2 поврзана […]